Ruim twee jaar voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden in Albina

De voortvluchtige vuurwapengevaarlijke verdachte K.F. (32), van wie op 31 augustus 2018 opsporing was aangevraagd door de Recherche van regio Oost, is na zo’n tweeëneenhalf jaar aangehouden. Op de opsporingslijst kwam hij voor als Bajarin Olivee alias ‘Djam-Djam’, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 28 januari.

Deze vuurwapengevaarlijke verdachte maakte zich in 2018 met vier andere mannen schuldig aan diefstal met geweld. Drie van zijn kompanen werden toen aangehouden, terwijl K.F. en een andere aan hun aanhouding wisten te ontkomen.

K.F. kon woensdag 20 januari in Albina worden aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft hij schuld bekend. Aan de opsporing en aanhouding van een van zijn kompanen wordt nog gewerkt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: