50 personen donderdag Covid positief getest en 2 patiënten overleden

Het aantal personen dat donderdag Covid-19 positief is getest bedraagt 50, aldus de Covid-website van de gezondheidsautoriteiten donderdagavond rond half negen. Het aantal zogenoemde actieve gevallen wordt tijdelijk niet vermeld, dat deelde minister Amar Ramadhin donderdagochtend mee tijdens een Covid-19 update persconferentie. Er zijn weer twee doden te betreuren, waardoor het aantal totaal overleden patiënten aan het virus nu 154 bedraagt.

72 patiënten zijn donderdag genezen verklaard. Het aantal personen, niet positief getest, dat al zeker twee weken onveranderd op 839 stond, is nu niet bekend. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 11 en 101 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 247 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt nu 8.293.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: