Raad van Ministers vergadert virtueel

Voor de tweede keer binnen zes maanden heeft de Raad van Ministers (rvm) vergadering virtueel plaatsgevonden. Het Directoraat Volkscommunicatie meldt de rvm op een virtuele manier bijeen moest komen nadat eerder deze week bekend werd dat president Chandrikapersad Santokhi positief testte op het covid-19 virus. Vicepresident Ronnie Brunswijk entameerde dat onder aanwezigheid van alle ministers de agenda zoals normaal werd afgehandeld.

De belangrijkste onderwerpen die aan de orde kwamen, waren:
– Het instellen van de commissie decentralisatie bureau rechtszorg.
– Aanpassing van de opkoopprijs van rauwe melk en de consumentenprijs. Dit
alles in overeenstemming met de kostprijs van de melkboeren.

De vicepresident gaf verder aan dat enkele ministers in thuis- en zelfquarantaine zijn. Tot zover bekend zijn geen van de ministers positief getest op het virus. De president is momenteel ook in thuisquarantaine. Aangeraden wordt om voorlopig zoveel mogelijk van huis uit te werken. Zo zullen vergaderingen en meetings de komende tijd virtueel plaatsvinden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: