69 nieuwe Covid-19 positief geteste personen woensdag – 2 patiënten overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt woensdag 69 (donderdag 97, zaterdag 55, zondag 57 en maandag 55), aldus de woensdagavond rond half negen bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn woensdag 438 tests uitgevoerd. Er zijn twee doden te betreuren, waardoor het aantal totaal overleden patiënten aan het virus sinds eind maart 2020 nu 152 bedraagt. 56 Patiënten zijn woensdag genezen verklaard.

839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al zeker twee weken onveranderd. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 13 en 100 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 278 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 8.243.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: