‘Pakittow’ roept op om grenzen te sluiten voor nieuwe varianten coronavirus

De activist en politicus Stephano ‘Pakittow’ Biervliet uit zijn bezorgdheid over de verspreiding van het coronavirus in ons land, maar meer nog is de activist op zijn hoede voor nieuwe varianten die in de wereld voor nog meer doemscenario’s zorgen. Als de grenzen niet afgesloten worden, zal ook Suriname niet gespaard blijven van de nieuwe varianten, laat Pakittow optekenen. “In Brazilië is er een variant die om zich heen grijpt en daarom zou de grens onmiddellijk gesloten moeten worden.” Dat het om een enorm groot gebied gaat dat afgesloten moet worden, realiseert Pakittow zich wel. “We moeten alle grenzen sluiten, vooral omdat we in de medische zorg geen back-up hebben. Laten we niet te lang wachten, al moeten er militairen ingezet worden voor de illegale mensen die toch komen. Laten we de grenzen sluiten. Want de vrijheid van personen wordt minder en de bedrijvigheid neemt ook af. De economie gaat achteruit.” Pakittow noemt de horeca, kapperszaken, en andere sectoren die de klappen ondervinden. “Niets is meer vrij. Om erger te voorkomen, laten ze de grenzen, vooral met Brazilië sluiten”, aldus Pakittow.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: