Bedreiger (53) president Santokhi gearresteerd

De van bedreiging en belediging aan het adres van president Chandrikapersad Santokhi verdachte H.R. (53) is maandag op de kruising van de Magentakanaal- en de Nieuw Weergevondenweg door het Arrestatie Team aangehouden van het Korps Politie Suriname aangehouden, zo meldt het korps dinsdagmiddag. 

Via social media had H.R. eerder op de dag een filmpje gedeeld, waarin hij de president heeft bedreigd en beledigd. Met vulgaire taal maakt H.R. in het filmpje kenbaar moe te zijn van de situatie rondom de lockdown en dat hij geld nodig heeft.

Ook gaf hij aan dat hij maatregelen tegen de president zal treffen.

H.R. werd na afstemming met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld. Hij zou overigens in het verleden ook oud-president Desi Bouterse hebben bedreigd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: