DC Maikel Winter over Jubilarissen in Coronie

In het district Coronie zijn er weinig huldigingen in het kader van huwelijksjubilea, zoals dat vaak bij de andere districten bekend gemaakt wordt en waarbij het jubilerend echtpaar een bijbehorende enveloppe met inhoud in ontvangst neemt. Dagblad Suriname verneemt hierover het volgende van Districtscommissaris Maikel Winter. ‘Wij hebben al een tijdje geen geen huwelijksjubilea gehad in zijn district Coronie. De laatste viering was in oktober 2020. Toen had de dc met een kleine groep de felicitaties overgebracht aan het jubilerend echtpaar. DC Maikel Winter heeft nu in gedachten om in het vervolg de zaak goed te inventariseren en de desbetreffende echtparen gewoon op  tijd naar zijn Commissariaat uit te nodigen om de felicitaties in ontvangst te nemen. Vanwege de covid-19 situatie moeten wij ons met z’n allen gaan aanpassen. Weliswaar is altijd zo geweest dat er vanwege het geringe aantal inwoners in Coronie, er ook weinig Jubilarissen zijn in dit district. Ook in Coronie dient men de covid-19 maatregelen in acht te nemen. De mensen hier zijn er zich terdege van bewust dat er voorlopig niet gefeest mag worden. Doet men dat toch dan krijgen ze de politie, RBT en militairen samen met bestuursdienst op bezoek’ aldus de districtscommissaris

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: