Commissariaat Paramaribo-Noordoost treedt op tegen illegale marktventers

Marktventers laten hun afval achter op de stoep en onder en tussen geparkeerde auto’s

Bestuursambtenaren van het districtscommissariaat Paramaribo-Noordoost hebben in het centrum van Paramaribo ‘corrigerend opgetreden’ tegen illegale marktventers in de Maagdenstraat en de Dr. Sophie Redmondstraat. Dit meldt het commissariaat maandag op social media.

‘Ook de onordelijkheid van de illegale marktventers zorgt ervoor, dat de bermen en straten slordig worden achtergelaten’, aldus het commissariaat.

Niet duidelijk is of de bestuursambtenaren van de illegale marktventers hebben geëist, dat zij zelf hun afval en dergelijke meenemen en niet achterlaten op de stoep en tussen en onder geparkeerde auto’s. Het afval kan uiteindelijk zorgen voor onhygiënische situaties en het aantrekken van allerlei ongedierte.

Dagblad Suriname heeft tevergeefs getracht een reactie te krijgen van het commissariaat over het optreden van de bestuursambtenaren en over het het door de illegale venters achtergelaten afval.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: