President Santokhi test Covid-19 positief en gaat in thuisisolatie

President Chandrikapersad Santokhi is na een Covid-19 test zondagmorgen positief bevonden. De president vertoonde zaterdagochtend lichte klachten en heeft op zaterdag en zondag afgezien van de geplande ontmoetingen. Zijn arts adviseerde hem een Covid-test te doen, zo meldt de Communicatie Dienst Suriname.

President Santokhi voelt zich goed en zal zich strikt aan de medische voorschriften houden en in thuisisolatie gaan. Tot op heden zijn geen andere personen in de omgeving van het staatshoofd, inclusief de First Lady, positief getest.

De personen die in de afgelopen dagen in contact zijn geweest met Santokhi zullen volgens het gangbare protocol gemonitord en getest worden.

De Surinaamse samenleving zal, via de media, regelmatig op de hoogte worden gehouden over de gezondheidstoestand van de president.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: