President bedankt volk voor ondersteuning
Maakt u zich geen zorgen 
President Chan Santokhi heeft in een spraak bericht het volk van Suriname dank gezegd voor de vele berichten van ondersteuning en gebeden. President Santokhi werd vandaag positief getest op het Covid-19 viruis. Het staatshoofd gaf aan dat hij geen symptomen vertoont. Desondanks worden alle protocollen in acht genomen stelde hij. De moderne technologie komt aan pas en het bestuurlijke gaat door. Ik zal vanuit mijn verblijf te Lelydorp het werk voortzetten. De President van de Republiek dankte meerdere malen het volk en stelde dat zijn erf vol raakt van de vele verse groenten en fruit die worden gebracht door personnen. Wan hogri ey tjar wan bun. Misschien is het goed dat ik een beetje kan rusten, want dat heb ik ook nodig. Nogmaals maakt u zich geen zorgen en dank voor de vele berichten en gebeden, aldus de President.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: