SLM voert alleen nog repatriëringsvluchten van en naar Nederland uit

Vanwege het gewijzigde Nederlandse reisbeleid voert de SLM tot nader order op zondagen van Paramaribo naar Amsterdam alleen nog repatriëringsvluchten uit. Dat heeft de luchtvaartmaatschappij vrijdagavond bekendgemaakt.

Passagiers voor die vluchten moeten naast in het bezit zijn van de verplichte PCR-negatieve test (niet ouder dan 72 uur voor aankomst), ook tegen betaling een antigeen sneltest moeten laten uitvoeren op de luchthaven. Ook dienen zij in het bezit te zijn van een gezondheidsverklaring.

Ook de vluchten vanuit Amsterdam gaan uitgevoerd worden als repatriëringsvluchten, aldus de SLM. Passagiers moeten wel toestemming hebben van de Surinaamse autoriteiten.

Voor nadere informatie kunnen reizigers contact opnemen met hun reisbureau of met de SLM via [email protected] of via het telefoonnummer +597 8535089 of via de Facebookpagina van de luchtvaartmaatschappij.

Het passageverkoopkantoor van de SLM is zaterdag 23 januari geopend zijn van 08.00 uur tot 14.00 uur. De SLM maakt verder bekend, dat de incheck voor de vlucht van zondag om 13.00 uur is.

Alle informatie over de Nederlandse reisbeperking kan worden gevonden op de website van de Nederlandse overheid www.rijksoverheid.nl

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: