Jogi en rr-leden vragen aandacht minister Nurmohamed voor problemen Creola

De ressortraadsleden van het ressort Jarikaba hebben samen met assembleelid Mahinder Jogi (VHP) op uitnodiging van het bestuur van Creola, onder leiding van dhr. Leming, een bezoek gebracht aan het gebied Creola. Dit gebied heeft te kampen met een aantal problemen, welke door het bestuur onder de aandacht zijn gebracht van de rr-leden en van DNA-lid Jogi. Zo zijn er problemen met betrekking tot onderhoud van sluizen en pompgemalen, er zijn verzakkingen in de weg, de pomp die daar is, functioneert niet goed en daarom is het maken van een ander nieuw pompgemaal verreist in het gebied. De wegen in het gebied verkeren ook niet in een geweldige staat, daar moet de nodige aandacht aan gegeven worden.

Verder hebben de mensen van Creola ook te kampen met grondproblematiek. Niet iedereen in Creola heeft de beschikking over de nodige grondpapieren en ook dit is onder de aandacht gebracht van de delegatie, die op Creola aanwezig was samen met DNA-lid Jogi. “We hebben de staat bekeken en hebben terstond contact gemaakt met de minister van Openbare Werken en namens de mensen van Creola de minister uitgenodigd voor een werkbezoek. Het is de bedoeling dat de minister heel binnenkort een bezoek brengt aan dit gebied om de problemen zelf te aanschouwen en samen met de burgers van Creola, de rr-leden en DNA-lid Jogi te werken aan oplossingsmodellen om de problemen op te lossen”, stellen de rr-leden. Het bestuur en de mensen van Creola waren heel ingenomen met het bezoek van de rr-leden. De ressortraadsleden van het ressort Jarikaba houden één keer per week kantoor, waar zij burgers van het gebied ontvangen om hun problemen aan te horen en voorstellen doen om de problemen op te lossen.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: