Minister Ramdin; Met Joe Biden een zeer ervaren President in Amerika

Vandaag is, Joseph “Joe” Biden beëdigd tot de 46 ste President van de Verenigde Staten van Amerika. Ook is Kamala Harris beëdigd tot Vice-President, zij is de eerste vrouwelijke vp van Amerika. In gesprek met Dagblad Suriname zegt Albert Ramdin, de minister van Buitenlandse Zaken, International Business & Internationale Samenwerking dat met de inauguratie van de nieuwe Amerikaanse president er nieuw leiderschap komt. Het is een heel bijzonder en ook historisch moment. Met President Biden is er een staatshoofd die enorm veel ervaring heeft zowel in het parlementaire als ook het bestuurlijke. Er is ook een Vice president die historie maakt door als eerste vrouw die positie te bekleden. Maar ook het feit dat zij komt vanuit etnische diversiteit, met ouders die Indiase en Caribisch achtergronden hebben. Dat is belangrijk en interessant voor Suriname en het Caribisch gebied. Dat zal enorm veel verwachtingen creëren. De verwachtingen aan de Surinaamse kant zijn niets anders dat wij de goede relaties die wij hebben opgebouwd in de afgelopen maanden zullen voortzetten aldus de minister.

Lees meer hierover in de aanstaande print editie van Dagblad Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: