Politie zoekt verdachten Winesh Rambaran en Richanand Dassasingh

De justitiële autoriteiten roepen de hulp van de samenleving in bij de opsporing van de twee verdachten Winesh Rambaran en Richanand Dassasingh. De twee mannen worden verdacht van deelname aan een criminele organisatie, valsheid in geschrifte en omkoping van een ambtenaar. Rambaran is geboren op 1 februari 1997 te Paramaribo en heeft het laatst gewoond aan de Wayamboweg no. 31 te Saramacca.

Dassasingh is geboren op 3 juni 1987 te Paramaribo en zijn laatst bekende woonadres is de Surinamestraat no. 72 te Paramaribo (op foto met baard). Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname via de telefoonnummers 455830 of 451313, het Command Center via 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!