Salons roept OW’ers op om actie Pique “bij te wonen”

De Werknemers Organisatie Openbare Werken (WOOW) onder leiding van Michael Salons, roept personnen die in dienst zijn genomen voor de regeringswisseling, maar nog niet op de loonrol zijn geplaatst, om de acties van Sibrano Pique bij te wonen. Tegenover Dagblad Suriname bevestigd de vakbondsman dat hij de oproep heeft gedaan. Ik zeg bewust bijwonen en niet ondersteunen. Activist Pique heeft voor woensdag acties gepland. Salons roept in een voicebericht ook ambtenaren die vrij zijn op om deel te nemen aan de actie. Hij geeft aan dat alle covid-19 maatregelen in acht genomen moeten worden en er geen beledigingen richting beleidsmakers geuit mogen worden. Volgens Salons zal de minister van Openbare Werken, Riad Nurmohamed morgen een brief krijgen hieromtrent.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: