Korps Politie Suriname rectificeert bericht over aangehouden ‘nep-advocaat’

Het Korps Politie Suriname rectificeert zondagmiddag een eerder die dag door haar uitgebracht persbericht over de aanhouding van de 30-jarige W.B afgelopen vrijdagavond door leden van de Recherche van Regio Midden, bijgestaan door het Regio Bijstands Team Paramaribo, in de Maikoestraat was aangehouden. W.B. werd ervan verdacht zich in 2020 schuldig te hebben gemaakt aan oplichting en verduistering. Gebleken is, dat W.B. geen advocaat is, maar wel werkzaam is bij een advocatenkantoor. 

Hij was in gebreke gebleven de afhandeling van een rechtszaak van de persoon die aangifte tegen hem had gedaan, door te geven aan zijn leidinggevende, in deze de advocaat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is W.B. heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: