Ministers van OW en SoZaVo brengen bouw- en woonprojecten in kaart

De ministers van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) en Openbare Werken (OW), Uraiqit Ramsaran en Riad Nurmohamed, hebben veldbezoeken afgelegd om alle bouw- en woonprojecten en de fase waarin de verschillende projecten zich bevinden in kaart te brengen. Dit meldt de Communicatie Dienst Suriname zaterdag 16 januari.

Tijdens de veldbezoeken zijn verschillende projecten geïdentificeerd in verschillende fasen van planning en uitvoering. Om de woon- en bouwprojecten in kaart te brengen is een clusterteam ingesteld door de regering Santokhi-Brunswijk.

De ministers zullen hun bevindingen rapporteren aan de overige collega’s binnen het clusterteam ‘woningbouw’, waar de nodige besluiten genomen zullen worden over deze geïdentificeerde projecten.

PK

error: Kopiëren mag niet!