Reiziger (28) op J.A. Pengelluchthaven tracht cocaïne land uit te smokkelen

Het Bestrijding Internationale Drugshandel Team (BID-Team) heeft woensdag de 28-jarige vreemdeling D.P. op de J.A. Pengelluchthaven aangehouden, verdacht van de smokkel van cocaïne, zo bericht het Korps Politie Suriname vrijdag. 

D.P stond op punt van vertrek naar Nederland, met India als eindbestemming, maar viel tijdens controlewerkzaamheden door leden van het BID-Team door de mand. 

In zijn koffer werd een hoeveelheid cocaïne aangetroffen, verborgen in visblaas, gedroogde Chinese groenten en bamboe.

De man werd aangehouden en samen met de cocaïne voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de drugssmokkelaar in voorlopige verzekering gesteld.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: