Met oog op financiële doorbraak in februari, wijzen particuliere bushouders op betalingsachterstanden

Net als bij de boothouders van Commewijne zijn de particuliere bushouders het wachten op hun covid-steun al zat. De bushouders hebben behalve een achterstand van 2 maanden in de uitbetaling van het covid-geld, ook nog 3 maanden achterstand in de brandstofcompensatie. Ook aan de tariefaanpassing is er niets meer gedaan. De bushouders geven aan vanaf 22 september 2020 te rijden volgens een kostencalculatie uitgaande van SRD 7 voor een liter benzine, terwijl de benzineprijs vanaf dat moment al boven de SRD 10 lag.

Met de community spreading van covid-19 valt er uiteraard geen stappen te ondernemen, echter wijzen de bushouders op de woorden van president Chandrikapersad Santokhi, die meermalen gesteld heeft dat februari de maand wordt van de financiële doorbraak. “Als de president zo overtuigd is dat de wonder volgende maand al plaatsvindt, dan betekent het dat het niet meer lang zal duren voordat we ons geld krijgen? Ook wij staan in de ‘rij’ voor ons geld”, herinnert een bushouder de president.

error: Kopiëren mag niet!