Korps Politie Suriname waarschuwt feestvierders: Organisator feest kan fikse boete tegemoet zien

Muziekinstrumenten en -installaties worden in beslag genomen

Het Korps Politie Suriname waarschuwt vandaag, dat de politie komend weekeinde, van vrijdag 15 tot en met zondag 17 januari, naast de reguliere controlewerkzaamheden, ook locaties in stad en district zal aandoen waar uitbundig gefeest wordt. 

Muziekinstrumenten dan wel muziekinstallaties zullen in beslag zullen worden genomen. Daarnaast zal de organisator van een feest of festiviteit een boete van SRD 5.000 opgelegd krijgen. 

De overtreders zullen vervolgens worden overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie aan de Commewijnestraat. De volgende dag na 05.00 uur zullen de overtreders hun weg verder mogen vervolgen.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: