Combe Markt verlaagt prijzen basisgoederen met 20%

De regering heeft ervoor gezorgd dat importeurs basis- en essentiële goederen kunnen importeren tegen de unificatiekoers. Hierdoor zullen de prijzen van deze goederen met 20 procent omlaaggaan. Zo heeft Combé Markt donderdag ook de prijzen van tientallen producten verlaagd. Directielid Radjen Ramsoedit zegt in een reactie aan Dagblad Suriname dat minister Armand Achaibersing van Financiën & Planning in het bijzonder alle importeurs heeft gevraagd om de prijzen te verlagen. Het gaat om basisgoederen als bruine bonen, sardien, zonnebloemolie, koffie, broodbelegsoorten, borstfilet, zout, suiker en melk. Ramsoedit gaf verder aan dat Combe Markt de nieuwe voorraden nog niet binnen heeft, maar toch besloten heeft om alvast de prijzen te verlagen op het bestaande assortiment. Het directielid vraagt aan de gemeenschap om niet te hamsteren. Zodra de nieuwe voorraad binnen is, gaan de prijzen van die ook verlaagd worden. Daarnaast verzoekt Ramsoedit alle andere importeurs om ook hun prijzen te verlagen. “De 20% dat gevraagd is, is niet veel maar alle kleine beetjes helpen.”

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: