109 nieuwe Covid-19 patiënten vrijdag

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt vrijdag 109 (maandag was dat nog 56, dinsdag 114, woensdag 69 en donderdag 53), aldus de vrijdagavond rond kwart over acht bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn vrijdag 430 tests uitgevoerd. Het aantal dagelijks positief geteste personen blijft schommelen. Inmiddels is bekend geworden, dat de huidige maatregelen met een week worden voortgezet. Onbekend is vrijdagavond nog of de scholen maandag de deuren weer openen, maar gelet op het aantal besmettingen lijkt dat onwaarschijnlijk.

78 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 669. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al vele dagen onveranderd gebleven. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 11 en 102 personen worden buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er donderdag 76.

273 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie.. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 7.409.

PK

error: Kopiëren mag niet!