Concentreren op succes en welzijn

Er moet minder geklaagd worden, meent een burger die wij op straat spraken. “Ik ben net als andere burgers ook boos, omdat de prijzen maar blijven stijgen en er geen sprake is van loonsverhoging. Niet alleen de consumenten klagen over de situatie in het land, maar ook de ondernemers zijn niet gelukkig. De prijzen stijgen nog steeds en er komt geen oplossing”, zegt een klein ondernemer, die tevens alleenstaande moeder is. “Ik voel het ook, maar het is mijn keuze wat ik wil doen en hoe ik dingen aanpak. De ondernemer vindt echter dat Surinamers eerder geneigd zijn grote geldbedragen uit te geven, maar gelijk beginnen te klagen wanneer brandstof en zaken als materiaalkosten of levensmiddelen moeten worden betaald. Alles hangt af van hoe jij wil eten, slapen, rijden en jezelf wilt kleden. Het is de keuze die wij zelf als het volk hebben gemaakt. Wij moeten bewust worden van wat wij doen en hoe we het land vooruitbrengen. We moeten toch werken voor ons zelf en gezin.  Hoe vaker er geklaagd gaat worden, hoe minder wij gaan concentreren op ons succes en welzijn”, benadrukt de ondernemer.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: