53 nieuwe Covid-19 patiënten donderdag

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt donderdag 53 (maandag was dat nog 56, dinsdag 114 en woensdag 69), aldus de donderdagavond rond kwart over acht bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn donderdag 284 tests uitgevoerd, dat was dinsdag 446.

66 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 638. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al vele dagen onveranderd gebleven. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 13 en 76 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er dinsdag 67.

299 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie.. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 7.300.

PK

error: Kopiëren mag niet!