4e olie en gas vondst voor kust Suriname

Total en Apache Corporation hebben een nieuwe belangrijke olie- en gasvondst gedaan bij de Keskesi East-1-put, in blok 58 voor de kust van Suriname. Dit volgt op eerdere ontdekkingen bij Maka Central, Sapakara West en Kwaskwasi. We zijn verheugd deze nieuwe ontdekking aan te kondigen, die bevestigt dat deze eerste verkenningscampagne een groot succes is en bijdraagt ​​aan de bewezen bronnen van hulpbronnen ”, aldus Kevin McLachlan, Senior Vice President Exploration bij Total. “We zijn ook verheugd, als nieuwe exploitant van het blok, om de beoordelingsoperaties te starten die zijn ontworpen om de ontdekkingen van 2020 te karakteriseren, terwijl we tegelijkertijd een tweede verkenningscampagne starten voor dit productieve blok in 2021, aldus Total in een verklaring.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: