“We zien het geachte lid Adhin al geruime tijd niet”

Nadat ex-vicepresident tevens NDP-parlementariër Ashwin Adhin op 10 december 2020 in staat van beschuldiging is gesteld, is hij geruime tijd niet meer gezien op vergaderingen van De Nationale Assemblee (DNA). “We zien het geachte lid Adhin al geruime tijd niet”, zei VHP-parlementariër Mahinder Jogi gisteren bij de start van de algemene politieke beschouwingen. Jogi vroeg of de NDP-fractieleider enige duidelijkheid hierin kon verschaffen, omdat in de afgelopen periode zowel Andre Misiekaba als Sergio Akiemboto hebben bedankt. Volgens de VHP’er is daarom een zekere trend te merken bij de NDP-fractie. Assembleevoorzitter Marinus Bee deelde mee dat zover hem bekend hij geen schrijven heeft ontvangen over het lidmaatschap van Adhin, waardoor hij ervan uitgaat dat de ex-vp nog steeds lid is van de volksvertegenwoordiging. Waarnemend NDP-fractieleider Melvin Bouva bracht het college in herinnering dat vanwege covid-19 de leden geruime tijd niet bij elkaar zijn geweest en nu ook niet alle leden tegelijk in de vergaderzaal hoeven te zijn. “Er is helemaal niets aan de hand”, aldus Bouva.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: