Korps Politie Suriname wil in contact treden met nabestaanden overleden Aanand Gowrising (74)

Het Korps Politie Suriname, KPS, roept nabestaanden van de 74-jarige Aanand Gowrising, die zaterdagavond 9 januari in een woning te Leiding 8 is overleden, op zich in verbinding te stellen met de politie van bureau Leiding 9A, zo meldt het KPS maandag. 

Volgens verklaring van hoofdbewoner D.R., een groenteventer, heeft Gowrising ongeveer drie jaar bij hem in huis gewoond. Gowrising was tevens arbeider van de hoofdbewoner en sprak nooit over zijn familie. Ondanks dat diverse keren vragen aan hem werden gesteld, beantwoordde hij die nooit.

Toen de hoofdbewoner ontdekte, dat Gowrising geen levensteken meer vertoonde, schakelde hij de politie in. Een arts stelde de dood van de man vast. Er is geen sprake van misdrijf.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend kunnen zich in verbinding te stellen met de politie van bureau Leiding 9A., via de telefoonnummers 338182 / 338010. 

PK

error: Kopiëren mag niet!