KennisKring blikt terug op 2020

Wat zijn de verwachtingen voor 2021

In 2020 heeft Suriname net voor de verkiezingen kennis gemaakt met het Coronavirus. De economie heeft vele klappen daarvan gekregen; de koers van de dollar steeg naar bijna SRD 20. Een nieuw parlement en regering zijn aangetreden; de vele raden van toezicht en commissarissen zijn vervangen veelal met politici. Het Euro probleem met de banken is nog niet opgelost ondanks de ministers van Buitenlandse Zaken en Financiën een beroep hebben gedaan op de Nederlandse overheid ter oplossing van de 19 miljoen Euro affaire. Suriname heeft uitstel van de Oppenheimer betaling gehad. Na 10 jaar is er weer een ambassadeur voor Nederland benoemd uit de diaspora gelederen. Vele landen zijn begonnen met het vaccineren tegen covid-19 pandemie; een variant opgedoken in Engeland baart de wereld zorgen.

KennisKring zal op dinsdag 12 januari a.s om acht uur s’avonds haar schijnwerpers richten op een terugblik 2020 en de verwachtingen 2021. De  gastsprekers zijn Drs. Jimmy Boussaid, oud bankier, Dr. Mr. Ir. Viren Ajodhia, energie deskundige en jurist en Drs. Soeradj Harkisoen, medicus en infectioloog.

Deze discussie wordt live via ABC TVkanaal 4.2 uitgezonden en via Facebook en Youtube Live Stream  https://www.youtube.com/c/RCFAAccountants. Vragen aan het panel kunnen aan de MC,  de politicoloog drs. Glenn Truideman gesmst/geappt worden op (+597)7557799.

Deze uitzending wordt mogelijk gemaakt door RCFA Accountants www.rcfa.com.  De avond begint exact om acht uur pm.

KennisKring (KK), bestaat dit jaar 25 jaar met een zusterorganisatie in Nederland en netwerkgroepen in Aruba, Curacao, Guyana, India, Trinidad en de USA, is een vrijwillige netwerkkring van topkader uit de academische, overheid- en business community. Door elke eerste dinsdag van de maand inzichten, informaties en ontwikkelingen over actuele politieke en sociaaleconomische vraagstukken op zowel lokaal, regionaal als mondiaal niveau met elkaar uit te uitwisselen, moeten KK members in staat zijn hun individuele- en groepsbelangen beter in te schatten en richting te geven. Kenniskring is een instrument om d.m.v. contactlegging de expertise van elk netwerk lid te leren kennen en het netwerk als bron te hanteren voor specifieke expertise om persoonlijk- of maatschappelijk voordeel te behalen. KK kent geen bestuur, doch een coördinatie team.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: