56 nieuwe Covid-19 patiënten maandag en 5 personen overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt maandag 56 (zondag was dat 60).  Er zijn helaas vijf doden te betreuren, waardoor het totaal aantal overleden patiënten nu 138 bedraagt, aldus de maandagavond rond half negen bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn maandag 200 tests uitgevoerd. 45 Patiënten zijn genezen verklaard.

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 625. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al vele dagen onveranderd gebleven. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 10 en 81 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen.

299 positief geteste persoon bevinden zich in isolatie, dat was zondagavond 370. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 7.064.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: