60 nieuwe Covid-patiënten zondag en weer 1 persoon overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt zondag 60 (donderdag was dat 84, maandag 100). Met het oog het dagelijkse aantal positief geteste personen, dat nog geen definitieve dalende lijn heeft ingezet, is zondag door minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, tijdens een Covid-update persconferentie gezegd, dat de huidige Covid-maatregelen met een week worden verlengd. Er is helaas ook weer een dode te betreuren, waardoor het totaal aantal overleden patiënten nu 133 bedraagt, aldus de zondagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn zondag 238 tests uitgevoerd.

57 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 620. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Dat aantal is al vele dagen onveranderd gebleven. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 13 en 79 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat aantal was zaterdag nog 67. 318 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie in maart vorig jaar bedraagt nu 7.008.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: