104 nieuwe Covid-patiënten vrijdag en 1 persoon overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt vrijdag 104 (donderdag was dat 84, maandag 100), nog steeds een forse stijging vergeleken met zondag toen 50 personen het virus bleken te hebben.  Er is weer een dode te betreuren, waardoor het totaal aantal overleden patiënten nu 131 bedraagt, aldus de vrijdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn vrijdag 500 tests uitgevoerd en dat waren er maandag nog 274.

67 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 596. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 8 en 70 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 327 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.854.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: