Automobilist (24) uit auto geslingerd na tegen EBS-mast te zijn aangereden

De 24-jarige automobilist D.R. is afgelopen vrijdagavond gewond geraakt nadat hij, onder invloed van alcohol, tegen een EBS-mast op de Ringweg was gereden en uit zijn auto was geslingerd. Agenten troffen ter plaatse, na een melding, de man op het wegdek aan, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 7 januari.

Volgens het voorlopig politieonderzoek reed D.R. over de rechterbaan van de Ringweg-Zuid vanuit de richting van de Charlesburgweg en rijdend in de richting van de Guaranistraat. Ter hoogte van een handelszaak raakte de man van de weg en kwam rechts van weg op de berm terecht.

Bij die gelegenheid zag D.R. dat er een hoop scherpzand voor hem lag en week hierop uit naar links. Hij verloor daarbij de controle over de besturing van de auto en reed tegen een EBS mast aan, die aan de linkerzijde van de weg stond. De mast brak in tweeën. De man werd uit zijn auto geslingerd en kwam op het wegdek terecht. De auto kwam iets verder tot stilstand. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk. 

D.R. verkeerde onder invloed van alcohol. Hij is in het bezit van een rijbewijs. De man klaagde over pijn aan zijn linkerarm en rechterbeen en liep snijwonden op aan zijn hoofd. Met een ambulance werd hij vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

error: Kopiëren mag niet!