“Laten wij allen samenwerken en het beste van maken”

“Met de recente besmettingen in het land wat betreft het covid-19 betreft, wekt het ook angst bij mij op”, zegt een winkelier aan de krant. “Ik ben ook bang besmet te raken. Het gaat niet alleen om mezelf, maar ook mijn gezin en mijn klanten. Daarom neem ik de maatregelen ook serieus.” Niet alleen deze, maar ook andere winkeliers geven aan dat zij de maatregelen strakker oppakken. “Het is vaak genoeg ook te zien wat voor iemand de winkel binnenkomt en rondloop”, zegt de winkelier.  “Ik probeer nog beschikbaar te zijn voor de samenleving, maar als het anders loopt, ga ik genoodzaakt zijn mijn deuren voor de helft te sluiten of volledig”, zegt een andere winkelier. “Het gaat geen goed gevoel zijn voor de klanten, maar anders gaat het niet kunnen.” De winkelier gaf aan dat zij ook bestellingen aanneemt en tot aan huis laat levert. “Daarmee gaat het ook nog goed, dus ik hoop dat het toch wat rustiger wordt. Als eenieder zich aan de regels houdt, kunnen we meer bewegen en zo ook meer mogelijkheden creëren om verder te ontwikkelen. Nu kan het ook, maar op een heel beperkte manier. Laten wij allen samen werken en het beste van maken”, aldus de winkelier.  

TM 

error: Kopiëren mag niet!