KKF verhoogt weer prijzen

“Derde verhoging binnen één jaar”

Het blijkt dat de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) voor de zoveelste keer weer onaangekondigd prijsverhogingen heeft doorgevoerd. Een naamsgoedkeuring van een stichting is van SRD 100 opgeschroefd naar SRD 200. Volgens een medewerker van KKF betreft het een verhoging die ‘vorig jaar’ is doorgevoerd, wanneer exact wist de medewerker niet te vertellen aan Dagblad Suriname. Ook voor diverse KKF-uittreksels betaalt men per 4 januari SRD 100 in plaats van SRD 50.

Deze onaangekondigde prijsverhogingen roept veel irritatie op bij burgers. “Dit is al de derde verhoging binnen 1 jaar. Keer op keer wordt erop gewezen dat KKF wat fatsoen dient te tonen door de nieuwe prijzen van tevoren bekend te maken, maar dat lapt KKF standaard aan haar laars”, zegt een gebelgde ondernemer. De KKF-voorzitter, Aniel Padarath, liet in juni 2020 weten dat veel bedrijven over de kop gaan door de covid-situatie. Dat juist KKF een aanzienlijke prijsverhoging is gaan hanteren, maakt de situatie niet draaglijker.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: