Bewoners Sohawanweg houden gascilinderdief aan

Man verdacht van diefstal van zeker acht gascilinders in Munder

Bewoners hebben afgelopen zaterdagavond rond tien uur aan de Sohawanweg J.S. aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Munder. De man had kort ervoor hun gascilinder gestolen terwijl zij bezig waren te koken in de keuken. Plotseling ging het vuur van het gasfornuis uit waarop de bewoners op onderzoek uit gingen, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdag 6 januari. Zij liepen de straat op en zagen dat een man er met hun gascilinder vandoor ging. De bewoners gingen de verdachte achterna en hielden hem aan.

Hij verklaarde tegenover de politie, niets te weten van diefstal van een gascilinder. Samen met de gascilinder werd hij door de politie ter voorgeleiding aan een Hulpofficier van Justitie overgebracht naar het politiebureau. Opmerkelijk is, dat van september tot en met december er acht aangiften van diefstal van gascilinders zijn geregistreerd op het politiebureau Munder. Het vermoeden bestaat dat J.S. zich schuldig heeft gemaakt aan deze diefstallen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte J.S. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: