Ministerie van Onderwijs: Scholen en universiteit openen op 18 januari de deuren

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur heeft dinsdag bij brief de directeuren en schoolleiders van alle Openbare en Bijzondere onderwijsinstellingen bericht, dat alle scholen en de universiteit pas de 18e januari de deuren openen. 

De directrice van Onderwijs, Natasia Bennanon, refereert in haar brief naar de mededeling van minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid tijdens een Covid-19 persconferentie van de regering afgelopen zaterdag, dat de scholen nog gedurende twee weken gesloten zullen zijn vanwege een toenemend aantal dagelijks Covid positief geteste personen.

‘Wij doen een dringend beroep op u erop toe te zien dat de Covid-19 maatregelen strikt worden opgevolgd door een ieder’, zo besluit Bennanon haar brief.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: