“Goed van start gaan en een goed voorbeeld geven”

“Nieuwe jaar, nieuwe kansen, hopelijk blijf het zo”, zegt een standhouder tegenover de krant. “Het jaar is als het ware goed geëindigd en goed gestart. Dat wij als standhouders de gelegenheid hebben gekregen te verkopen langs de straat, geeft een goed gevoel. Voor het nieuwe jaar is de verkoop ook goed gestart. Ik zag ook mijn vaste klanten, die normaal op de markt bij mij komen.” Een andere standhouder gaf aan dat zij niet mee kan doen met de verkoop. “Ik ben wel blij dat wij als standhouders de gelegenheid hebben gekregen te verkopen, maar ik kan niet meedoen. Ik verkoop namelijk kip en om kip langs de straat te verkopen, vind ik niet zo verstandig. Je kan maximaal een tot twee uurtjes verkopen, maar daarna niet meer. Ik ben wel van plan ook groenten te verkopen, dus ik kijk intussen hoe het verder gaat. Ik hoop net als alle andere standhouders dat het goed gaat in het nieuwe jaar. Terugkijken naar het verleden gaat niet veel kunnen betekenen, maar werken aan een betere morgen is verstandiger”, aldus de standhouder.

Een groenteverkoper die langs de straat verkoopt, geeft aan dat zij nog steeds klanten krijgt die geen gehoor geven aan de protocollen. “Ik hoop dat men nu toch wel goed nadenkt. Hoe meer besmettingen, hoe moeilijker het wordt. Als wij allen de regels volgen, kunnen wij toch verder gaan met het leven. Het is een nieuw jaar, laten wij ook goed van start gaan en een voorbeeld geven aan anderen”, zegt de standhouder.   

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: