93 nieuwe Covid-19 patiënten dinsdag en weer 1 persoon overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt dinsdag 93 (maandag was dat 100), nog steeds een forse stijging vergeleken met zondag toen 50 personen het virus bleken te hebben.  Ook is er weer een dode te betreuren, waardoor het totaal aantal overleden patiënten nu 125 bedraagt, aldus de dinsdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn dinsdag overigens 442 tests uitgevoerd en dat waren er maandag nog 274.

54 Patiënten zijn genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 514. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 10 en 77 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat was afgelopen vrijdag nog 67.

222 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.586.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: