Houders dispensatiebrieven moeten zich opnieuw registreren

Het Covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname roept, in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid, alle houders van dispensatiebrieven, zowel bedrijven als individuen, op om zich opnieuw te registreren, aldus het korps maandagochtend in een bekendmaking.

De herregistratie, in verband met de verscherping c.q. aangepaste methode van controle door de politie, dient te geschieden via de website: covid-19.sr vanaf maandag tot en met 15 januari.

Indien de herregistratie is gevalideerd, dan wordt de persoon of het bedrijf opgenomen in het digitaal bestand. De bevestiging van goedkeuring wordt via e-mail verzonden.

Per 31 januari komen alle dispensatiebrieven te vervallen. Bij controle door de politie hoeft slechts een identiteitsbewijs en eventueel bedrijfspas te worden overlegd.

Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.

Vragen kunnen gesteld worden via het e-mailadres [email protected].

Namens de voorzitter van het Covid-19 coördinatieteam van de politie en de directrice van het Directoraat Nationale Veiligheid, respectievelijk de commissaris van politie mr. H Seedorf en luitenant-kolonel Mr. D. Veira, wordt op een beroep gedaan op iedereen om ongerief te voorkomen door zich tijdig opnieuw te registreren.

PK

error: Kopiëren mag niet!