100 nieuwe Covid-patiënten maandag en 1 persoon overleden

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt maandag 100, een forse stijging vergeleken met zondag toen 50 personen het virus bleken te hebben. Ook is er weer een dode te betreuren, waardoor het totaal aantal overleden patiënten nu 124 bedraagt, aldus de maandagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn maandag overigens 274 tests uitgevoerd. 30 Patiënten zijn genezen verklaard.

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 476. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 9 (donderdag waren dat 5) en 75 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat was afgelopen vrijdag nog 67. 188 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.493.

error: Kopiëren mag niet!