Zes nieuwe medewerkers Dak- en Thuislozen ontvangen beschikking

Etnel: “Zaken van personen 10 jaar in dienst moeten ook nog in orde komen”

De voorzitter van de Bond van Bureau Dak- en Thuislozen, Claudette Etnel, laat weten dat de 6 nieuwe medewerkers ondertussen hun beschikking hebben gehad en dat zij hun salarissen met terugwerkende kracht hebben ontvangen. De 15 medewerkers, die reeds langer in dienst zijn, moeten hun vaste aanstelling nog krijgen. Deze groep moet ook nog in een hogere schaal worden ingedeeld, hetgeen nog niet is gebeurd. Etnel laat weten dat uit haar informatie de missiven hiervoor al gereed moeten zijn. “Aan de andere kant zijn er ook weer nieuwe mensen tot de organisatie toegelaten”, merkt Etnel op. Die mensen blijken wel een beschikking te hebben. “Als die mensen wel een beschikking hebben, dan moet de vaste aanstelling van de mensen die eerder in dienst zijn in orde gemaakt worden, want die personen zijn al langer dan 10 jaar in dienst.” Volgens Etnel is de locatiemanager thuis gezet. “Voor haar blijkt geen goede post op het ministerie. Waarom haal je dan haar weg bij Bureau Dak- en Thuislozen?”, vraagt Etnel.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: