Automobilist (24) komt om het leven bij eenzijdig ongeval op Nieuw Weergevondenweg

De 24-jarige automobilist Sudesh Sheombarsing is oudejaarsavond bij een eenzijdig verkeersongeval op de Nieuw Weergevondenweg overleden nadat hij tegen een geparkeerde auto was gereden, zo meldt het Korps Politie Suriname maandag 3 januari.

Uit het politieonderzoek blijkt, dat het slachtoffer over de Esperanceweg reed, vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg en gaande naar de Welgedacht C weg. Op een bepaald moment verloor Sheombarsing, door nog onbekende reden, de controle over de besturing van zijn auto. 

Hij ramde een voertuig dat op de rechter berm geparkeerd stond, gezien vanuit de rijrichting van Sheombarsing.

Agenten troffen het slachtoffer levenloos aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood van de automobilist vast. Het lichaam van Sheombarsing is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt voortgezet door de politie van de verkeers-unit Regio Midden.

PK

error: Kopiëren mag niet!