66 nieuwe Covid-patiënten zaterdag

Het aantal personen dat besmet is geraakt met het Covid-19 virus bedraagt zaterdag 66, terwijl dat woensdag nog 83 was, donderdag 29 en vrijdag 67, aldus de zaterdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn zaterdag overigens 188 tests uitgevoerd.  70 Patiënten zijn genezen verklaard (vrijdag 38). Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 399. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 8 (donderdag waren dat 5) en 76 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren vrijdag nog 67. 171 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.343.

error: Kopiëren mag niet!