Minister Riad Nurmohamed: Genoeg redenen om vol positieve energie 2021 tegemoet te gaan

In gesprek met Dagblad Suriname zegt de minister van Openbare Werken, dr. Riad Nurmohamed, dat 2020 geen makkelijk jaar is geweest. De bewindsman stelt dat er echter genoeg redenen zijn om vol positieve energie 2021 tegemoet te gaan. “Het volk heeft in 2020 gekozen voor vernieuwing en verbetering. Het beleid van de regering Santokhi-Brunswijk is gericht op duurzame verbetering. De maatregelen doen pijn, maar zullen zeker het gewenste resultaat hebben. Wij zijn nu op het pad van planmatig, doelmatig, systematisch en structureel werken. We zullen blijven streven naar verbetering. Als volk van dit gezegend land moeten wij altijd blijven streven naar verbetering. In het komend jaar zullen wij onverkocht doorgaan met het goede werk.” De minister geeft aan dat het ministerie van Openbare Werken enkele belangrijke zaken in de pijplijn heeft voor 2021. We gaan door met innovatie en verbetering op OW. Volgend jaar moeten duidelijke verbeteringen voor de burger merkbaar zijn. Zaken als vergunningen zullen nu volgbaar zijn. De dienstverlening naar het volk wordt flink verbeterd, verzekert minister Nurmohamed. “Ik wens de totale gemeenschap een zalig uiteinde en een gezegend 2021 toe.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: