67 nieuwe Covid-19 besmettingen op Nieuwjaarsdag en weer 1 patiënt overleden

Het aantal Covid-besmettingen bedraagt vrijdag 67, terwijl dat woensdag nog 83 was en donderdag 29, aldus de vrijdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er is ook weer een patiënt overleden, waardoor het aantal totaal overleden patiënten nu 123 bedraagt. Er zijn vrijdag overigens 245 tests uitgevoerd.  38 Patiënten zijn genezen verklaard. Het aantal dagelijkse besmettingen vertoont sinds enkele dagen een grillig beeld en lijkt om de dag te stijgen en te dalen.

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 403. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 7 (donderdag waren dat 5) en 67 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat was donderdag nog 32. 169 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.277.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: