President Santokhi voert gesprek met Telesur-directeur Antonius en plaatst ‘kritische kanttekeningen’

De leiding van Telesur heeft woensdag op het Kabinet van de President een onderhoud gehad met president Chandrikapersad Santokhi over telecommunicatieontwikkelingen in het land.   Telesur algemeen directeur Mike Antonius zegt tegenover de Communicatie Dienst Suriname, dat de ontmoeting met de president geplaatst kan worden in het kader van informatieverstrekking over Teleur in algemene zin, maar ook over de telecommunicatieontwikkeling in Suriname.  ‘Wij hebben met name gepresenteerd hoe de digitale toekomst van Suriname eruit zal zien en welke rol Telesur daarin kan vervullen. De stappen die wij de komende jaren zullen zetten met elkaar om de digitale toekomst van Suriname veilig te stellen’, aldus Antonius. 

De presentatie is positief ontvangen door president Santokhi, maar de regeringsleider heeft ook enkele kritische kanttekeningen geplaatst. Er is afgesproken om op zeer korte termijn weer bij elkaar te komen om afspraken verder gestalte te geven. 

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: