Dc Goelaman Wanica Zuid-Oost: “We moeten elkaar beschermen”

Districtscommissaris (dc) Shafiek Goelaman van Wanica Zuid-Oost zegt verschillende maatregelen te hebben genomen om de laatste dagen van het jaar rustig te laten verlopen. De dc doet ook een beroep op de gemeenschap om verder te denken dan alleen maar aan feestjes. “Laten we letten op elkaars gezondheid en zorgen voor elkaars bescherming.”

Bestuursambtenaren samen met de politie en ambtenaren van het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme, controleren alle bussen naar de Indira Gandhiweg of het aantal van maximaal 5 personen daadwerkelijk wordt nageleefd. Een ander team draait ochtend- en middagshiften om alle winkels te controleren op naleving van de protocollen. Hierbij wordt ook gekeken of er sprake is van handhaving van het maximum van 5 personen.

De dc heeft ook de controle opgeschroefd bij de grote verkooppunten van vuurwerk. “Daar is men permanent aanwezig voor toezicht”, aldus dc Goelaman.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: