29 nieuwe Covid-besmettingen donderdag en 1 patiënt overleden

Het aantal Covid-besmettingen bedraagt donderdag ‘slechts’ 29, terwijl dat zondag 40 (vrijdag nog 70) was en woensdag 83, aldus de donderdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Mogelijk duidt de forse daling van donderdag op het weer inzetten van een dalende lijn in het aantal dagelijkse besmettingen. Er zijn donderdag overigens 154 tests uitgevoerd.  37 Patiënten zijn genezen verklaard. Ook is er iemand aan het virus overleden, waardoor er inmiddels 122 levens te betreuren zijn.

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 377. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5 en 32 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat was woensdag nog 66. 172 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.210.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: