Feestvierende overtreders avondklok te Bierudu bekogelen politieauto met stenen

De politie van Brownsweg heeft in samenwerking met de politie van Brokopondo in de nacht van maandag op dinsdag 29 december twee feestvierende overtreders van de avondklok overgebracht naar het politiebureau, zo meldt het Korps Politie Suriname woensdagmiddag. Surveillerende agenten troffen in het dorp Bierudu feestende bewoners aan. Gelet op het groot aantal feestgangers werd met assistentie van de politie van Brokopondo opgetreden tegen deze overtreders. Het dienstvoertuig werd hierbij door de feestvierders met stenen bekogeld waardoor de voorruit barstte.

Het lukte agenten om enkele van de overtreders over te brengen naar het politiebureau, waar ze mochten blijven tot vijf uur ‘s morgens. Het onderzoek naar de vernieling van de politieauto wordt voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!