83 nieuwe Covid-besmettingen woensdag en 1 patiënt overleden

Het aantal Covid-besmettingen bedraagt woensdag 83, terwijl dat zondag 40 (vrijdag nog 70) was, aldus de woensdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn woensdag 368 tests uitgevoerd. 61 Patiënten zijn genezen verklaard, dat waren er zondag 23, maar er is woensdag ook een persoon aan het virus overleden, waardoor het aantal doden nu in totaal 121 bedraagt. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 385. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine.

Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 6 en 66 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. 185 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 6.181.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: